Uusi iPhone 13 tuo jälleen uusia ominaisuuksia puhelimeen


Tähän puhelimeen on saatu lisättyä jälleen monia hyödyllisiä uusia ominaisuuksia. Se on valmistettu hyvin kestäväksi. Puhelin on esimerkiksi sekä pölytiivis ja vesitiivis. Puhelimen näyttöä on paranneltu niin että siitä näkee hyvin myös kirkkaassa auringonpaisteessa.

Tämän lisäksi kyseessä on energiatehokas OLED-näyttö. Tämän puhelimen kohdalla voit jättää hyvästit huonolle akulle. Sitä on paranneltu huomattavasti ja nyt voit nauttia jopa 19 tuntia videoiden katselua yhdellä lataus kerralla.

iPhone 13 vangitsee kamerallaan upeasti tärkeät hetket

Erityisen maininnan uudessa iPhonessa ansaitsee kamera. Nyt jopa puhelimella on mahdollista saada laadukkaita kuvia Laajakulmakameran avulla taltioit kuviin yhä enemmän valoa, kameran kennoa liikuttaa optinen kuvanvakain ja ultralaajakulmakameran avulla voit paljastaa kuvista yhä enemmän yksityiskohtia myös tummilta alueilta. Uusi iPhone 13 vie videoiden ottamisen täysin uudelle tasolle. Kamerassa on elokuvallinen taso, jonka avulla voit vaihtaa terävyysaluetta ja tarkennusta videossa tyylikkäästi ja automaattisesti.

Uudessa iPhonessa jäljellä myös vanhat hyvät ominaisuudet

iPhone on suunniteltu pitämään tietosi suojattuina ja yksityisinä. Puhelimien valmistuksessa on huomioitu ympäristö ja valmistuksessa on hyödynnetty esimerkiksi kierrätettyjä materiaaleja. Puhelimen siru on älykäs, nopea ja energiatehokas, joka sopii kaikenlaiseen toimintaan. Tämän lisäksi iPhone on kestävä puhelin, joka säilyttää arvonsa muita älypuhelimia pidempään.